Rezerwacje i informacje: tel. 48 500 510 420 e-mail: info@zielonapolana.com.pl

Karczma Regionalna

W stylowych wnętrzach, przy cieple kominka i grzańca…

Zapraszamy Państwa do naszej Karczmy Regionalnej, gdzie szef kuchni przyrządzi dla Państwa tradycyjne przysmaki z lokalnej kuchni z całego Podkarpacia!

Oprócz klasycznego menu, świeżych i pysznych dań oferujemy każdego dnia, zawsze ze świeżych, nie mrożonych produktów potrawy regionalne przygotowywane wg. okresu i dostępności świeżych produktów.

Karczma czynna jest od Kwietnia do Września (w godzinach 8.00 do 20.00),
Przy biesiadach lub uroczystych kolacjach jesteśmy do Państwa dyspozycji do białego rana!

DANIA REGIONALNE serwowane w naszej Karczmie podczas Biesiady Galicyjskiej. Dania dostępne również w większości w naszej karcie.

  • - żurek galicyjski
  • - pierogi regionalne
  • - kapusta z grochem i ziemniakami na wędzonce
  • - kaszanka na ciepło
  • - gołąbki z ziemniaków duszone w śmietanie
  • - pierogi z; ziemniaków z serem, kapusty z serem, kaszy gryczanej pieczone w piecu chlebowym
  • - bigos myśliwski
  • - proziaki z zsiadłym mlekiem
  • - kwasówka z borowikami
  • - smalec z skwarkami, ogórki kiszone
  • - swojskie wyroby (salceson, pasztet, kiełbasa wędzona na jałowcu, szynka wiejska)
  • - swojski chleb
  • - ciasto – jabczak regionalny, oponki, pampuchy
  • - sałatki: tradycyjna jarzynowa,

W Karczmie dostępny jest również mini-barek wyposażony w alkohol, słodycze i przekąski.

                                                                                 Serdecznie zapraszamy.

Zamknij

Rezerwacja

Szanowni Goście, rezerwacje przyjmujemy telefonicznie, mailowo lub poprzez formularz rezerwacyjny

Tel. +48 500 510 420
Tel. +48 600 660 690
Email: info@zielonapolana.com.pl

Potwierdzeniem rezerwacji jest wpłata zadatku w wysokości 30% wartości pobytu na poniższe dane:

SMART GO Sp.z.o.o. (Zielona Polana)
Łączki 2, 37-750 Dubiecko
mBank: 63 1140 2004 0000 3702 7610 8416

Przy wpłacie zaliczki, w tytule prosimy o podanie terminu rezerwacji oraz liczby osób.

* pola wymagane